Støt klubben køb keyhanger

Hej alle sammen ????????

Morsø Rideklub er som så mange andre ved at gå igennem en svær periode grundet Corona????

Vi er så heldige???? at Nyborg Trading vil sponsorer nogle keyhangers med teksten: Sammen hver for sig Morsø Rideklub (de er sorte med hvid tekst, se billeder)

Så vil du/i støtte klubben så kan disse keyhangers bestilles allerede i dag ( ca 11 dage leveringstid), du skal blot skrive en sms eller ringe til Tina Stampe 60717514, så skriver vi det antal du ønsker og giver besked så snart de er klar til dig/jer????

HUSK ???? at alle må købe en nøglering: børn, forældre, bedsteforældre, svigerforældre og venner, ???? Man kan feks. bestille 5 stk. hver og tage med hjem, så kan bedstemor, farfar, nabo og ja lige dem man synes kan købe en, så er i selv aktive i at hjælpe rideskolen/elevhestene ????????

Støt allerede i dag, bestil nu, kun 50 kr stk. og 100% af salget herfra går til Morsø Rideklub??

Tina stampe          60717514

Sascha Stampe 27288310