Nyt tilmeldingssystem

Kære Medlem  Vi er nu klar til at tage vores nye Klubstyringsprogram med indbygget hjemmeside og regnskabs funktioner. Vi skal derfor bede alle medlemmer om at oprette sig i systemet.

Dette gøres ved at gå ind på hjemmesiden Morsoe-rideklub.dk og opret profil. Hvis du klikker på medlemskab i menuen øverst. vil du under aktivmedlemskab blive bedt om at oprette en profil, hvorefter du kan købe et aktivt medlemskab. For at gå til undervisning, bruge vores faciliteter eller deltage i stævner skal du have et aktivt medlemskab. Du vil herefter blive bedt om betalingskortoplysninger for betaling af medlemskabet. Når du har et aktivt medlemskab, kan du tilmelde dig undervisning. Banekort og eneundervisning kan købes på shoppen.

De der har betalt medlemskab sammen med opstaldningsopkrævning, vil få pengene tilbageført til betalingskortet. Du vil herefter automatisk blive trukket beløbet 2 gange årlig. Hvis du ønsker at stoppe medlemskabet Sker det på mail Info@morsoe-rideklub.dk .